Οι οψιόν κι οι επιλογές του ΠΑΟΚ

Οι οψιόν κι οι επιλογές του ΠΑΟΚ, PAOKFC.Net

Ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι σε όλα τα συμβόλαια

Η σεζόν πλέον έχει ξεπεράσει τα μισά και έχει πάρει τον δρόμο προς την ολοκλήρωση της. Αυτό σημαίνει πως στον ΠΑΟΚ ήδη έχουν αρχίσει να σκέφτονται τι θα συμβεί με τα συμβόλαια που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι, και πιο συγκεκριμένα στα τέλη του Ιουνίου. Μπότο και Λουτσέσκου έχουν κάνει μια σχετική πρώτη κουβέντα, ωστόσο ακόμα δεν έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις.

Πιο συγκεκριμένα το καλοκαίρι ολοκληρώνονται 10 συμβόλαια ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ (μαζί με τους δανεικούς) και στον Δικέφαλο θα χρειαστεί να σκεφτούν σοβαρά το ποιους και γιατί θα ανανεώσουν. Υπάρχουν ωστόσο δύο ποδοσφαιριστές, που είναι διαφορετικές περιπτώσεις από τους υπόλοιπους. Ο λόγος γίνεται για τους Μπράντον Τόμας και Ομάρ Ελ Καντουρί…

Τα συμβόλαια των δύο ναι μεν ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2023, αλλά έχουν οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα έτος. Πώς όμως ενεργοποιούνται αυτές. Όσον αφορά τον Ισπανό επιθετικό που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ την περσινή θερινή μεταγραφική περίοδο το πράγμα είναι… απλό ο ΠΑΟΚ έχει το μαχαίρι και το καρπούζι, καθώς επαφίεται στο κλαμπ και όχι στον παίκτη αν θέλει να κάνει χρήση της οψιόν.

Όσον αφορά τον Ελ Καντουρί η οψιόν όριζε πως για να ενεργοποιηθεί θα έπρεπε να αγωνιστεί σε συγκεκριμένο αριθμό αγώνων τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, οι τραυματισμοί δεν του το επέτρεψαν και πλέον δεν μπορεί να πιάσει το όριο αυτό, οπότε είναι επίσης στο χέρι του Δικεφάλου αν θα τον κρατήσει ή όχι.

πηγή: FORZA

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK