February 24, 2025
Οι «11» του Ολυμπιακού_67bb6247a4134.jpeg
Με Βέλντε η αρχική σύνθεση των «ερυθρολεύκων»

Με τον Αλί Σαμάτα στην κορυφή της επίθεσης θα παραταχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστική.

Στον αντίποδα, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δίνει φανέλα βασικού στο ντέρμπι στον Κρίστοφερ Βέλντε, με τους Πειραιώτες να παρατάσσονται σε σχηματισμό 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Τζολάκης, ο Ορτέγκα στα αριστερά και ο Ροντινέι δεξιά της άμυνας, ενώ οι Κάρμο και Μπιανκόν στο κέντρο της άμυνας. Πιο μπροστά θα βρίσκονται οι Μουζακίτης και Γκαρθία, με τον Κωστούλα σε ρόλο «δεκαριού», τους Μαρτίνς και Βέλντε στα άκρα της επίθεσης και τον Ελ Κααμπί στην «κορυφή» της.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Ορτέγκα, Κάρμο, Μπιανκόν, Ροντινέι, Μουζακίτης, Γκαρθία, Μαρτίνς, Κωστούλας, Βέλντε, Ελ Κααμπί

 

Πηγή: inpaok.com

Language »