Ο Βόλος για… μαγειρέματα και εξελίξεις

Ο Βόλος για… μαγειρέματα και εξελίξεις, PAOKFC.Net

Τι αναφέρει η ομάδα της Μαγνησίας

Αιχμηρή ήταν η νέα ανακοίνωση του Βόλου με αναφορά στον Στιβ Μπένετ και τον ορισμό του Διαμαντόπουλου στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο θεσσαλικός σύλλογος έκανε αναφορά σε… μαγειρέματα της ΚΕΔ και ζήτησε αλλαγή του διαιτητή της αναμέτρησης, αλλιώς υποστήριξε πως θα υπάρξουν εξελίξεις.

Με το «καλημέρα» ξεκίνησαν τα προβλήματα στα φετινά Play Off, αφού ο ορισμός του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου στο ματς Βόλος – Ολυμπιακός δεν βρήκε σύμφωνους τους γηπεδούχους. H ομάδα της Θεσσαλίας εξέφρασε από νωρίς τη δυσαρέσκεια της μέσω του προέδρου της ομάδας, Αχιλλέα Μπέου, ωστόσο δεν έμεινε εκεί.

O σύλλογος της Μαγνησίας εξέδωσε δεύτερη ανακοίνωση – μετά την πρώτη που υποστήριζε πως θα κατέβει με την δεύτερη ομάδα – η οποία είχε αποδέκτες την ΚΕΔ και τον Στιβ Μπένετ, κάνοντας λόγο για «μαγειρέματα» στους ορισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει πως:

«Δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ο πολύς Στιβ Μπένετ το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην αξιοπιστία αλλά και στην ανταγωνιστικότητα του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, για την προάσπιση και διασφάλιση των οποίων χρυσοπληρώνεται.

Και αν μεν για το ποδόσφαιρό μας ο Βρετανός «αρχιδιαιτητής» ουδόλως ενδιαφέρεται, επιδεικνύοντας μια χωρίς προηγούμενο ασέβεια και προκλητικότητα στους πρωταγωνιστές του, τις ομάδες της Super League, αγνοώντας επιδεικτικά τις ομόφωνες αποφάσεις τους, απορεί κανείς πως και δεν είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει ότι παράλληλα βλάπτει τα δικά του συμφέροντα καθώς η υποβάθμιση και η υποτίμηση του κύρους και της αξιοπιστίας του θεσμού των playoffs καθιστούν την δική του επαγγελματική παρουσία εντελώς περιττή.

Ο Στηβ Μπένετ, δυστυχώς, αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, και αναδεικνύεται υπονομευτής, εκούσιος ή ακούσιος είναι αδιάφορο, μιας εκ των πλέον επιτυχημένων, τουλάχιστον τα τελευταία πολλά χρόνια, διοργανώσεων του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι έχοντες την ευθύνη οφείλουν άμεσα ή να τον επαναφέρουν στην τάξη ή να τον θέσουν άμεσα εκτός διαιτησίας.

Και αναφερόμαστε προσωπικά στον Στιβ Μπένετ και όχι σε αυτούς που στην ουσία κάνουν τα «μαγειρέματα» και τους ορισμούς, λέγοντάς του ότι εμείς δεν θα ανεχθούμε να συνεχίζουν να σφυρίζουν τουλάχιστον στα δικά μας παιχνίδια διαιτητές βουτηγμένοι στην διαπλοκή, μήπως και γίνουν διεθνείς ως αντάλλαγμα, όπως οι Καραντώνηδες, Διαμαντόπουλοι, Παπαπέτρου και κάποιοι άλλοι που θα τους αναφέρουμε εν ευθέτω χρόνω, χωρίς να σέβονται ούτε την οικογένεια τους.

Ευελπιστούμε μέχρι αύριο να έχει η γίνει η αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου, διαφορετικά θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις».

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK