Ο… πολιτισμός του Γ. Καραϊσκάκης (pics)

Ο… πολιτισμός του Γ. Καραϊσκάκης (pics)

Το γήπεδο-ζούγκλα της Ελλάδας

Σε ακόμη ένα ματς στο Γ. Καραϊσκάκης η φίλαθλη Ελλάδα έγινε μάρτυρας σκηνικών ζούγκλας και ανομίας, με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να δέχονται επίθεση από κάφρους του ΟΣΦΠ, που για ακόμη μια φορά εξήγαγαν… πολιτισμό.

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που οι… επιστήμονες του Ολυμπιακού, «χτυπούν» αφού επανειλημμένως έχουν δημιουργηθεί επεισόδια και τραμπουκισμοί στο συγκεκριμένο γήπεδο, στο οποίο μάλιστα δεν… λειτουργούν και οι κάμερες.

Από προπηλακισμούς στα αποδυτήρια, όπως στους παίκτες του Πλατανιά ή ντου στο δωματιάκι των διαιτητών, μέχρι βόμβες μολότοφ και αλητείες άνευ προηγουμένου, να συνθέτουν ένα σκηνικό απόλυτης ζούγκλας και ανομίας.

Μέχρι και στην Ευρώπη έχει γίνει θέμα η ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στο Γ. Καραϊσκάκης, με την γερμανική Bild να αφιερώνει ολόκληρο θέμα για τις καφρίλες των οπαδών του ΟΣΦΠ εις βάρος των αντιπάλων…

Φυσικά οι αρχές είναι απούσες και δεν δείχνουν καμία διάθεση να μπει ένα τέλος στην ανομία, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ολυμπιακός εξάγει πολιτισμό…

Παρακάτω ακολουθούν εικόνες από τον… πολιτισμό του Γ. Καραϊσκάκης:

Source: inpaok.com