Ο Ντάντας ήταν… παντού

Το εκπληκτικό ματς του Πορτογάλου χαφ

Ο Τιάγκο Ντάντας πραγματοποίησε γεμάτη εμφάνιση στο άνετο 6-0 του ΠΑΟΚ επί του Ιωνικού, με το νεαρό Πορτογάλο χαφ του Δικεφάλου να μην αφήνει απάτητο κομμάτι του γηπέδου.

Ο 23χρονος μέσος τοποθετήθηκε στο πλευρό του Ντούγκλας Αουγκούστο και είχε σημαντική συνεισφορά τόσο στην επιθετική ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, όσο και στην αμυντική λειτουργία.

Ο Ντάντας είχε 58/67 εύστοχες μεταβιβάσεις, με ποσοστό επιτυχίας στο 87%, ενώ είχε μια επιτυχημένη σέντρα και 3/3 εύστοχα γεμίσματα, με το αδύναμο σημείο να είναι τα τελειώματά του.

Όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω heat map του νεαρού χαφ, ο Ντάντας κινήθηκε σε όλο το γήπεδο, αλλά οι επαφές του μέσα στην αντίπαλη περιοχή ήταν ελάχιστες, με τον Πορτογάλο, ωστόσο να έχει συμβολή και στην άμυνα.

Ο Ντάντας είχε τρεις κερδισμένες μονομαχίες από τις τέσσερις που έδωσε στην μεσοαμυντική γραμμή, ενώ είχε και δύο κερδισμένες εναέριες μονομαχίες.

Μια γεμάτη εμφάνιση για τον νεαρό μέσο, που έδειξε για ακόμη μια φορά, ότι αποτελεί ένα από τα βαρόμετρα της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ.

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK