Ο Λουτσέσκου ζήτησε καθαρό μυαλό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα του τεχνικού του ΠΑΟΚ για να βγάλει η ομάδα αντίδραση

Όπως διαβάσατε νωρίτερα (δείτε εδώ), ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε στην κάμερα της NOVA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Γιάννη Κάργα.

Βέβαια ο προπονητής του Δικεφάλου αναφέρθηκε και στη συνέχεια του αγωνιστικού προγράμματος του ΠΑΟΚ και τι χρειάζεται για να βγάλει αντίδραση το σύνολο του.

Αναλυτικά:

Σε ερώτηση για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή για να ξεπεράσει τα αρνητικά αποτελέσματα είπε:

«Καθαρό μυαλό. Καθαρό μυαλό. Το τονίζω ξανά. Καθαρό μυαλό. Για να επιστρέψει η εμπιστοσύνη που χάσαμε αυτή την περίοδο και τη χάσαμε μετά την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ. Δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε το άγχος της ευκαιρίας που είχαμε πριν από εκείνο το ματς να βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στις δυο πρώτες θέσεις και γιατί όχι να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Μας κόστισε εκείνο το ματς σε εκείνη τη μίνι κούρσα του τίτλου. Να επιστρέψουμε λοιπόν, να βγάλουμε ένταση και να επιστρέψουμε σε αυτό που ήμασταν πριν το εντός έδρας ματς με την ΑΕΚ».

Για το παιχνίδι με τον Άρη είπε:

«Ο αγώνας είναι από αυτούς που πρέπει να δώσεις τα πάντα. Οταν η ομάδα δίνει τα πάντα, κερδίζει τους αγώνες και αυτό το έχουμε αποδείξει. Θέλω να δω ψυχή και κίνητρο. Αν τα βάλουμε αυτά μέσα στο παιχνίδι, τότε το αποτέλεσμα έρχεται. Όταν σταματήσαμε να παίζουμε με την ένταση, τότε δημιουργήθηκαν προβλήματα μέσα στα παιχνίδια μας που τα προκαλέσαμε εμείς».

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK