«Μύλος» με την έναρξη της Super League 2

«Μύλος» με την έναρξη της Super League 2, PAOKFC.Net

Εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΠΟ

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ενέκρινε την πρόταση της Super League 2 για σέντρα στο νέο πρωτάθλημα στις 16 Οκτωβρίου παρά τα… ερωτηματικά που υπάρχουν. Η ΕΠΟ την τελική απόφαση.

Η Super League 2 ζήτησε το πρωτάθλημα να αρχίσει στις 11 Οκτωβρίου, και η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ενέκρινε την πρόταση της, στη συνεδρίαση της Δευτέρας (3/10).

 

Την τελική απόφαση θα πάρει η ΕΠΟ αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο αφού, τα ερωτηματικά για τη στελέχωση των ομίλων παραμένουν και ο ποδοσφαιρικός χάρτης δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη. Κι όλα αυτά για ένα πρωτάθλημα που σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, έπρεπε να ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου!

Συγκεκριμένα, εκκρεμεί η κάλυψη των Ξάνθης και Εργοτέλη που αποφάσισαν να μην κατέβουν στο πρωτάθλημα και να υποβιβαστούν στα τοπικά, η 4η ομάδα από τα μπαράζ ανόδου της Γ’ Εθνικής και τέλος, το τι μέλει γενέσθαι με τον Πανδραμαϊκό και τον Αγροτικό Αστέρα. Η ΕΠΟ θα αποφασίσει στην Εκτελεστική Επιτροπή της Πέμπτης 6/10 και προσανατολίζεται να προβιβάσει και τις δύο ομάδες, σενάριο με το οποίο αντιδρά η Super League που επιθυμεί τον άνοδο μίας ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Ενέκρινε την πρόταση της της Super League2 για να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα στις 16 Οκτωβρίου 2022».

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK