Μπράντον: «Βοηθάω με πάθος την ομάδα»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι ανέφερε ο Ισπανός επιθετικός

Για το γκολ που σημείωσε, τον τραυματισμό του στο κεφάλι, αλλά και την γενική παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο μίλησε ο Μπράντον Τόμας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Cosmote TV:

Για τον τραυματισμό του: «Είμαι καλά, όλα καλά. Είμαι σίγουρος ότι είμαι καλά. Έχω λίγο πόνο στο κεφάλι αλλά είμαι καλά».

Για το παιχνίδι: «Το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Παίξαμε καλά και με δύναμη και σε ένα τέτοιο ματς έπρεπε να παίξουμε με ένταση. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι από ότι στο πρώτο. Ξέραμε από την αρχή θα ήταν δύσκολο ματς, αξίζαμε κάτι παραπάνω βάσει της εικόνας μας στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το γκολ του: «Μπήκα για να βοηθήσω την ομάδα, όπως κάνω πάντα με πάθος και να τα δώσω όλα. Πήρα την πάσα από την Φιλίπε και τελείωσα την φάση. Είμαι ένας παίκτης που θέλω να δίνω ότι χρειάζεται στην ομάδα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ, η ομάδα χρειαζόταν το γκολ. Έκανα καλή επαφή με την μπάλα μόλις την πήρα στα πόδια μου, ήμουν και τυχερός στο τελείωμα. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε ένα αποτέλεσμα και θα μπορούσαμε στο τέλος να πάρουμε και την νίκη».

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK