«Μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ»

Ο Ίνγκι Ίγνκασον ξέρει ότι με τον τραυματισμό του Φερνάντο Βαρέλα θα πάρει σίγουρα ορισμένες ευκαιρίες για να βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός μίλησε στην πατρίδα του, τόσο για το παιχνίδι της εθνικής ομάδας της χώρας του (αύριο 11/10 αντιμετωπίζει στο Ρέικιαβικ τη Γαλλία), όσο και για τον Δικέφαλο.

Στις δηλώσεις του στο σάιτ «Dv.is» μίλησε για το γεγονός ότι δεν έχει χρόνο συμμετοχής στον ΠΑΟΚ και είπε: «Δεν έχει πάει όπως ήλπιζα, αλλά έχω προσπαθήσει τα πάντα που θα μπορούσα, για να βοηθηθώ την ομάδα. Πρέπει να περιμένεις πραγματικά πολύ χρόνο κι ελπίζω ότι τώρα, θα πάρω περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορώ να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ, αλλά και την εθνική ομάδα στους στόχους τους. Είναι σημαντικό που μπαίνω σε διαδικασία αγώνων. Πιστεύω ότι για κάθε παίκτη που θέλει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, είναι δύσκολο και μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος. Είναι καλό για μένα όμως, που τώρα έρχομαι σε διαφορετικό περιβάλλον. Η έδρα μας, μας δίνει ελπίδα, ειδικά μετά το παιχνίδι στο Παρίσι, στο οποίο δεν ήμασταν σταθεροί και κάναμε πολλά λάθη. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε».

Source: inpaok.com