«Μπλόκο» στην οργανωμένη μετακίνηση από Αυγενάκη!

Απίστευτη απόφαση από τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Μια απόφαση χωρίς καμία απολύτως λογική πήρε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ενόψει της μεγάλης μετακίνησης του κόσμου του ΠΑΟΚ στον Βόλο, για την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής με την τοπική ομάδα, στο Πανθεσσαλικό.

Τι κι αν ο Δικέφαλος έχει εξασφαλίσει εισιτήρια σε συμφωνία με τον ΝΠΣ και αναμένεται οι φίλοι του να βρεθούν μαζικά στη Μαγνησία; Ο Λευτέρης Αυγενάκης κατάφερε να βρει «σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης», απαγορεύοντας την οργανωμένη μετακίνηση τον φιλάθλων του Δικεφάλου.

Η σχετική, απίστευτη, απόφαση, αναφέρει σχετικά:

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023, μεταξύ των ομάδων ΠAE Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 12-03-2023 και ώρα 19.00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».