«Μπλόκο» και από την αστυνομία

Τα μέτρα ενόψει του πρώτου ημιτελικού

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, η Λαμία δεν θα εκδώσει εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, αναφορικά με τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, το απόγευμα της Τετάρτης (8/3, 19:00).

Μετά από αυτό, ήρθε και η τυπική απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων του Δικεφάλου, μετά από απόφαση του υφυπουργείου Αθλητισμού.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, με απόφαση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για τον αυριανό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τη Λαμία (8/3, 19:00), για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Ως εκ τούτου, οι φίλαθλοι που δεν διαθέτουν εισιτήριο δεν θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο, επειδή αύριο τα εκδοτήρια θα παραμείνουν κλειστά. Με Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, απαγορεύεται η κατοχή εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, χυμών και άλλων ροφημάτων σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λπ. συσκευασίες, πλην πλαστικών και χάρτινων, όπως και η κατοχή/ανάρτηση πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Περιμετρικά της αθλητικής εγκατάστασης θα αναπτυχθούν αστυνομικές δυνάμεις που θα πραγματοποιούν προελέγχους, γι΄ αυτό οι θεατές θα πρέπει να προσέλθουν έγκαιρα στο «Αθανάσιος Διάκος» και να είναι εφοδιασμένοι με εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων ελέγχων».