April 21, 2025
Μανούχος: «Αρνητικοί να παίξουμε το επόμενο Σαββατοκύριακο»_6576e3a4a5f15.jpeg

Τι είπε για τα μέτρα που ζήτησαν οι διαιτητές να ληφθούν προκειμένου να επιστρέψουν στα γήπεδα

Για τα μέτρα που ζήτησαν οι διαιτητές να ληφθούν προκειμένου να επιστρέψουν στα γήπεδα και για το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις τους ως προς αυτό μίλησε ο Βαγγέλης Μανούχος.

Μεταξύ άλλων, ο διεθνής Έλληνας διαιτητής τόνισε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη:

“Τα μέτρα είναι ένα πρώτο βήμα, δεν είναι πανάκεια. Οι μεγάλες ομάδες να κάνουν συμφωνία κυρίων. Να σταματήσουν οι δηλώσεις μέσω αφαίρεσης βαθμών ή ποινής κεκλεισμένων των θυρών.

Το θέμα είναι αυτά που συμβαίνουν εκτός των γηπέδων και όχι τόσο εντός των γηπέδων. Υπάρχουν κάποια site που είναι φανατικά και μιλούν για τη διαιτησία. Εκεί νιώθουμε απροστάτευτοι.

Αυτή τη στιγμή το σύνολο των διαιτητών δεν είναι θετικό για να παίξουν το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αν δε νιώσουμε ασφαλείς δεν πρόκειται να γυρίσουμε.

Πολλοί οπαδοί εξαγριώνονται από τις ανακοινώσεις των ομάδων και μπορεί να μας επιτεθούν στο δρόμο. Να πέσουν οι τόνοι ζητάμε.

Πρέπει να υπάρξει καλύτερη εκπαίδευση και στους δημοσιογράφους. Οι γραμμές του οφσάιντ δεν μπορεί να μπαίνουν στραβά. Το ότι ανοίγουν οφείλεται στο ότι ο φακός είναι καμπυλωτός.”

Πηγή: inpaok.com

Language »