Κόντρα Μπαλτάκου – Καρυπίδη

H… καταγγελία του Άρη

Κόντρα μεταξύ του προέδρου του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη και του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου ξέσπασε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν, σύμφωνα με… καταγγελία από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι»:

«Πριν από λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, κάλεσε στο τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκο, προκειμένου να του μεταφέρει τα παράπονά του για τη διαιτησία του αποψινού ντέρμπι.

«Προκαλείτε τον κόσμο με αυτά που γίνονται. Έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης κι εσύ. Δεν θα είσαι για πάντα στο απυρόβλητο».

Και ο πρόεδρος της ΕΠΟ του απάντησε (άκουσον, άκουσον!!!) με τον εξής προκλητικό τρόπο και με πεζοδρομιακού χαρακτήρα εκφράσεις: «Θα γ@@@@ω και εσένα και όλο τον Άρη»!!!

Δεν έχουμε λόγια…

Με τον κ. Καρυπίδη μπορεί να έχει ότι διαφορές θέλει, όμως δεν έχει το δικαίωμα να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο για έναν Σύλλογο, που σε λίγες μέρες συμπληρώνει 109 χρόνια ζωής.

Είναι πολύ μικρός για να εκφράζεται έτσι για τον Άρη.

Τον αφήνουμε στην κρίση του κόσμου. Ως Άρης, πλέον, δεν έχουμε καμία αμφιβολία για το ρόλο του κ. Μπαλτάκου και τι συμφέροντα εξυπηρετεί».

 

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK