«Κομμάτι της ζωής μου για πάντα ο ΠΑΟΚ» (pic)

«Κομμάτι της ζωής μου για πάντα ο ΠΑΟΚ» (pic), PAOKFC.Net

Το «αντίο» του Λέο Ζαμπά στον Δικέφαλο

Ο Λέο Ζαμπά μέσω του προσωπικού του προφίλ που διατηρεί στο instagram αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας το διαζύγιο με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Βραζιλιάνος:

«Κάποιες αποφάσεις στη ζωή είναι δύσκολο να τις πάρεις.

Κάποιες στιγμές είναι αξέχαστες και κάποιες ιστορίες δεν φεύγουν.

 

Από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη, ένιωσα ότι η φροντίδα και η προσοχή που πήρα θα είναι μοναδική και πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω όσα έζησα τα τελευταία χρόνια ως παίκτης του ΠΑΟΚ.

Τίτλοι, ιστορικά παιχνίδια, ευθυμία, λύτρωση. Έζησα όλη την εξτρίμ πλευρά της ζωής μου σε αυτήν την όμορφη πόλη. Από τις πιο χαρούμενες στιγμές, σε αυτές που φοβήθηκα περισσότερο για την ίδια μου την ζωή. Και αυτό μετράει. Είναι αδύνατον να το αρνηθώ. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου για πάντα. Η Ελλάδα ήταν το δεύτερο σπίτι μου.

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια με τα πιο αγνά μου αισθήματα όλους όσους συνεργάστηκα όσα χρόνια ήμουν εκεί. Αθλητές, υπάλληλοι, φίλοι και άνθρωποι που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς εσάς, η ιστορία θα ήταν διαφορετική.

Εύχομαι τα καλύτερα γι’ αυτήν την ομάδα που μου έδωσε τόσα πολλά και μου έμαθε έναν διαφορετικό τρόπο για να βλέπω το ποδόσφαιρο».

Δείτε το post του παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Jabá (@leojaba)

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK