Κόκε: Κινδυνεύει με φυλάκιση 16 μηνών!

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης

Τα μπλεξίματα με τη δικαιοσύνη συνεχίζονται για τον Κόκε. Σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE, ο άλλοτε παίκτης του Άρη αντιμετωπίζει τον κίνδυνο φυλάκισης 16 μηνών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και εμπόριο ναρκωτικών μετά από σχετική εισήγηση της Εισαγγελίας!

Στο κατηγορητήριο υποστηρίζεται ότι ο Κόκε φέρεται να ήταν ο επικεφαλής του κυκλώματος που δρούσε σε ολόκληρη την Ευρώπη, αποφασίζοντας για τις ποσότητες των ναρκωτικών που αγοράζονταν, την τιμή τους, αλλά και τα οχήματα που έπρεπε να νοικιαστούν για τη διακίνησή τους.

Βάσει αυτής της υπόθεσης μάλιστα ο άλλοτε Ισπανός μέσος έχει συλληφθεί πίσω στον Ιανουάριο του 2020, προτού αφεθεί ελεύθερος μετά από ένα χρόνο και οκτώ μήνες κράτησης, καταβάλλοντας εγγύηση 15 χιλιάδων ευρώ.

Όπως συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ, ο Κόκε αναμένεται να παραστεί στο δικαστήριο της Μάλαγας την προσεχή Δευτέρα (27/3), μαζί με τον αδερφό του κι άλλα 16 άτομα που κατηγορούνται για εγκλήματα κατά της δημόσιας υγείας, αλλά και παράνομη κατοχή όπλων.

loading…

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK