
Ο προπονητής της Βόλφσμπεργκερ, Ντίτμαρ Κιουμπάουερ, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για το πόσο δύσκολη θα είναι η αναμέτρηση της ομάδας του με τον Δικέφαλο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για την ατάκα του Λουτσέσκου που είπε μετά το πρώτο ματς ότι η πίεση είναι στην ομάδα του: «Δεν νομίζω ότι αισθανόμαστε πίεση. Είμαστε μια μικρή ομάδα, χωρίς εμπειρία στην Ευρώπη αλλά κάναμε μια καλή εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη. Δείξαμε ότι μπορούμε να σταθούμε και να βγάλουμε στο γήπεδο τα δικά μας θετικά στοιχεία. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο έμπειρος αλλά και εμείς θα έχουμε τον δικό μας ενθουσιασμό».
Για την απουσία του Τάισον που προέκυψε τις τελευταίες ώρες: «Ο Τάισον είναι εκτός, το γνωρίζουμε, σίγουρα είναι μια σημαντική απώλεια αλλά έχει πολλούς και καλούς παίκτες για να ανταποκριθεί ο ΠΑΟΚ, δεν εξαρτάται από έναν παίκτη. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και μπορεί ακόμα και η ομαδική δουλειά να κάνει την διαφορά».
Για τις πιθανότητες που δίνει μετά το 0-0 στην Τούμπα: «Αύριο θα είναι ένα πολύ σφιχτό παιχνίδι. Δυο ομάδες που θέλουν πρόκριση που θα τα δώσουν όλα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, πολύ δύσκολο. Πιο δύσκολο από το πρώτο. Είναι δεδομένο πως μας περιμένει ένα παιχνίδι που πρέπει να κάνουμε υπέρβαση και να είμαστε αποτελεσματικοί».
Για το στυλ παιχνιδιού που θα ακολουθήσει στο δεύτερο ματς: «Δεν μπορώ να αποκαλύψω τα μυστικά πριν από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι».
Πηγή: inpaok.com