Καπετάνος: «Κινδυνεύουμε να χάσουμε το σπίτι λόγω Άρη»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτες δηλώσεις από τον Κώστα Καπετάνο

Για τις οφειλές των παλιών ΠΑΕ μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Κώστας Καπετάνος, που υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι έχει χαρίσει κάποια χρήματα στον Ηρακλή, ενώ ότι από τον Άρη υπάρχουν οφειλόμενα ύψους 300.000 ευρώ.

«Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις οφειλές. Υπογράψαμε ένα συμβόλαιο, βάλαμε πλάτη στις ομάδες όταν το ζήτησαν, βγήκαμε μπροστά και λέγαμε ότι ήμασταν εξοφλημένοι ενώ η ομάδα μας χρωστούσε, έτσι ώστε να πάρει αδειοδότηση. Αυτό έγινε και στον Ηρακλή και στον Άρη. Μου χρωστούνται 300 χιλιάδες ευρώ, από τον Άρη. Στον Ηρακλή χάρισα κάποια χρήματα», ανέφερε συγκεκριμένα ο πρώην ποδοσφαιριστή, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον «Σπορ FM».

Μάλιστα, όπως τόνισε ο Καπετάνος, η κατάσταση αυτή έχει θέσει σε κίνδυνο το σπίτι του, αφού τον έχει δυσκολέψει στο να ξεπληρώσει το στεγαστικό του δάνειο:

«Έκτοτε έχουμε πάρει σπίτι με τη γυναίκα μου, έχουμε ένα δάνειο να αποπληρώσουμε, είμαστε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Πιστέψαμε ότι θα πάρουμε αυτά τα λεφτά και λάβαμε δάνειο για σπίτι, το οποίο κινδυνεύουμε τώρα να το χάσουμε».

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK