Καντουρί:«Κάποια πράγματα δε δουλεύουν σωστά»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι είπε ο Μαροκινός του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη στην Τούμπα

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε στη NOVA και για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη αλλά και για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ.

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε τον εαυτό μας και να επιστρέψουμε στις εμφανίσεις και στην απόδοση που είχαμε πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Αυτές οι 3-4 συνεχόμενες ήττες μας έχουν αφαιρέσει αρκετά από την αυτοπεποίθηση που έχουμε και είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. Κάποια πράγματα δεν δουλεύουν σωστά, πρέπει να έχουμε λίγο περισσότερη επιθετικότητα, περισσότερη ένταση στο παιχνίδι μας και φυσικά να πάρουμε τα αποτελέσματα ώστε να επανέλθει αυτή η αυτοπεποίθηση και να επιστρέψουμε στα στάνταρντ που είχαμε πριν την έναρξη της post season”.

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη είπε: “Είναι ένα παιχνίδι της πόλης, μια μάχη της πόλης, ένα σημαντικό παιχνίδι για την πόλη. Όλοι γνωρίζουμε ότι όταν ο Άρης έρχεται στην Τούμπα είναι κάτι σαν το παιχνίδι της σεζόν για αυτούς. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση. Είδα πολύ ενέργεια στην προπόνηση, είδα καλή διάθεση οπότε θεωρώ ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και εύχομαι να το αποδείξουμε στο γήπεδο. Εχω αυτοπεποίθηση στην ομάδα ότι θα κάνει μία καλή εμφάνιση και θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς τους οποίους κατά τη γνώμη μου αξίζουμε να πάρουμε γιατί είμαστε καλύτεροι”.

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK