Η πρώτη… απόπειρα για το Champions League

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σαν σήμερα (16/5) η νίκη του ΠΑΟΚ επί της Χαλκηδόνας

Σαν σήμερα (16/5) πριν από 19 χρόνια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να εξασφαλίσει ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του UEFA Champions League.

Πιο συγκεκριμένα, στις 16 Μαίου του 2004 ο Δικέφαλος κατάφερε να επικρατήσει στο στάδιο της Τούμπας επί της Χακληδόνας με 2-1, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης, το σύνολο του Άγγελου Αναστασιάδη κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Χάγκαν με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του.

Στο 76′ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το τέρμα της ισοφάρισης, χάρις σε γκολ του Μανουσάκη, ο οποίος έγραψε το 1-1.

Ο Δικέφαλος δεν πτοήθηκε και δέκα λεπτά αργότερα πήρε και πάλι το προβάδισμα. Ο Γιασεμάκης έβγαλε μία μπαλιά και Σπάσιτς με σουτ στην κίνηση, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 για τον ΠΑΟΚ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Ατματσίδης, Βόκολος, Καρυπίδης, Μαλαδένης, Κούτσης (84′ Μάρκος), Καραδήμος, Φουτσίνι (80′ Εγκωμίτης), Αμαφούλε (53΄Σπάσιτς), Σαλπιγγίδης, Γιασεμάκης, Χάγκαν.

Χαλκηδόνα (Γιώργος Παράσχος): Έμπεντε, Κατεμής, Γελαδάρης, Ντάγκας, Μικές, Παππάς, Κόρμπος (46′ Μανουσάκης), Κορακάκης, Αλ Τζάχερ, Άντερσον (87′ Μακρής), Ζαχαρόπουλος (84′ Κόγιογλου).

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK