Η επιστολή του ΠΑΟΚ στην Super League!

Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη

Όπως ενημερωθήκατε ΕΔΩ από το INPAOK, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έδειξε για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς έκανε γνωστό πως έσοδα των εισιτηρίων για το ντέρμπι θα διατεθούν στους πληγέντες του φονικού σεισμού σε Τουρκία και Συρία. Η ενέργεια αυτή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι εντολή του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά:

«Τις τελευταίες ημέρες παρακολουθήσαμε όλοι σοκαρισμένοι την τραγωδία που εξελίχθηκε εξαιτίας των σεισμών στην Τουρκία και τη Συρία, που κόστισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Θεωρώντας πως η Super League και όλες οι ΠΑΕ μέλη της οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό στο δράμα των δύο λαών που πλήγηκαν από την καταστροφή και να συνδράμουμε με κάθε τρόπο στον αγώνα επιβίωσης των κατοίκων στις περιοχές που υπέστησαν την πρωτοφανή αυτή καταστροφή, προτείνουμε:

α) Να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη όλων των αγώνων της επόμενης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη μνήμη των θυμάτων και

β) Να εξεταστούν τρόποι ενίσχυσης των πληγέντων από τη Super League και όλες τις ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήδη προτίθεται να καταβάλει ως οικονομική ενίσχυση μέρος των εσόδων των εισιτηρίων του επόμενου εντός έδρας αγώνα μας.

Επίσης θα προβούμε σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και θα ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για τους τρόπους ενίσχυσης των πληγέντων μέσω σχετικής ανακοίνωσης στο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».