Η ανθρωπιά του ΠΑΟΚτσή στην πράξη (video)

Ξεκινά η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για Τουρκία-Συρία

O ΠΑΟΚ με ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως από τις 11 το πρωί έως και την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ θα γίνεται συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης προκειμένου να σταλούν σε Τουρκία και Συρία και σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη μετά του δύο φονικούς σεισμούς που χτύπησαν τις συγκεκριμένες χώρες.

Η συλλογή γίνεται έξω από τις θύρες των επισήμων το γηπέδου της Τούμπας, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να έχει ενημερώσει μέσω ανακοίνωσης για το τι μπορεί να δώσει ο καθένας.

«Συγκεντρώνουμε:
Συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διαρκείας (π.χ. φρυγανιές, μπάρες, μπισκότα, κονσέρβες, ξηροί καρποί κλπ.
Βρεφικές τροφές
Παιδικά γάλατα
Πάνες
Είδη βρεφικής φροντίδας

Δίπλα μας θα είναι οι εθελοντές της ομάδας Open School Days που θα κάνουν την συλλογή και την διανομή των αγαθών για να αποσταλούν απευθείας στην Τουρκία και τη Συρία.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν την σέντρα της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ θα τιμήσει την 2η ΕΜΑΚ για το έργο της.Τέλος σε συνεργασία με το τούρκικο προξενείο συγκεντρώνονται και χρήματα για τους σεισμόπληκτους.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να κάνει τη δωρεά του μέσω κατάθεσης εδώ:

Alpha BankIBAN: 85 0140 7000 7000 0200 2036 338Κωδικός BIC/SWIFT: CRBAGRAAΌνομα Λογαριασμού: ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ*Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα κατατεθεί στην AFAD (Οργάνωση Διαχείρισης Καταστροφών και Έκτακτων Αναγκών)», αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΠΑΟΚ.