March 17, 2025
H μεγάλη επιστροφή Καμαρά και η πρώτη «μάχη»_66dab3d3159cd.jpeg

Σε σταθερά ανοδική πορεία βρίσκεται η αγωνιστική εικόνα του Μαντί Καμαρά, ο οποίος επέστρεψε για τα καλά στους αγωνιστικούς χώρους, μετά την περσινή αδράνειά του.

Ο Αφρικανός χαφ παίρνει σταδιακά αγωνιστικά λεπτά και ευκαιρίες από τον Ράζβαν Λουτσέσκου, γεγονός που έχει επιφέρει βελτίωση στις επιδόσεις του. Ο Μαντί Καμαρά επέστρεψε στις κλήσεις της Εθνικής Γουϊνέας, μετά από τρία χρόνια απουσίας και σήμερα (6/9) θα φορέσει το εθνόσημο, μετά από πολλούς μήνες.

Ειδικότερα, η Γουϊνέα θα αντιμετωπίσει τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό στις 19:00 για την πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του Copa Africa. H αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Στάδιο μαρτύρων της Πεντηκοστής, που βρίσκεται στην Κινσάσα του Κονγκό.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Καμαρά έχει τοποθετηθεί στον 8ο όμιλο μαζί με Αιθιοπία, Τανζανία και Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Στο άλλο ματς του ομίλου στην πρεμιέρα, η Τανζανία έμεινε στο 0-0 με την Αιθιοπία.

O Καμαρά έχει φορέσει 22 φορές τη φανέλα της Εθνικής του ομάδας. Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε με το εθνόσημο ήταν στις 12 Οκτωβρίου 2021, όταν η ομάδα του ηττήθηκε με 1-4 από το Μαρόκο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

 

Πηγή: inpaok.com

Language »