April 19, 2025
Γιορτές κι «ανάσες» για τον ΠΑΟΚ Β_67fe65e71b028.jpeg
Το πρόγραμμα των επόμενων αγωνιστικών

Ο ΠΑΟΚ Β έδωσε το πρωί της Μεγάλης Τρίτης (δείτε εδώ), φιλικό με τον Μακεδονικό, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1, με τον Νίκο Καραγεωργίου να δίνει την ευκαιρία σε αρκετά παιδιά από την Κ19 του συλλόγου.

Πλέον, οι νεαροί ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν τις απαραίτητες «ανάσες», εν μέσω των Αγίων ημερών του Πάσχα.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Τρίτη του Πάσχα (22/4), ούτως ώστε να ξεκινήσει η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Διαγόρα Ρόδου, που θα διεξαχθεί στη Χαλάστρα και το γήπεδο του Καμπανιακού.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ Β συνεχίζει απαλλαγμένος από το όποιο άγχος, αφού με τη νίκη του επί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του στη Super League 2.

Πηγή: inpaok.com

Language »