March 21, 2025
Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με την στάση των Βέλγων_661859a970e20.webp

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ: ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΓΑΤΙΔΗΣ

Τριτοκοσμικές καταστάσεις στην καρδιά της Ευρώπης, με τους ιθύνοντες της Κλαμπ Μπριζ και τις βελγικές αρχές να συνεχίζουν και μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ τις αδιανόητες προκλήσεις!

Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν άφησαν τον CEO του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση να πάει στα αποδυτήρια του Δικεφάλου με την στάση των Βέλγων να είναι άκρως προκλητική, προκαλώντας την… έκρηξη των «ασπρόμαυρων».

Ο Μάκης Γκαγκάτσης προσπαθούσε μάταια να εξηγήσει στους ανθρώπους της Μπριζ ότι είναι ο CEO του Δικεφάλου, όμως παρόλες τις προσπάθειές του δεν τον άφηναν να μπει στα αποδυτήρια.

Άνθρωπος από την ασφάλεια της Μπριζ, μάλιστα κινήθηκε απειλητικά προς τον Μάκη Γκαγκάτση, με τις καταστάσεις στο γήπεδο της Μπριζ να παραπέμπουν σε τριτοκοσμική χώρα και όχι μια πολιτισμένη ευρωπαϊκή πόλη.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει έντονος εκνευρισμός για την στάση των Βέλγων, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να έχουν κάνει ήδη διάβημα στην UEFΑ, για τις αδιανόητες προκλήσεις από την Μπριζ και τις βελγικές αρχές.

Πηγή: inpaok.com

Language »