Επαφές για τελικό στο Αγρίνιο-Τα «θέλω» της ΕΠΟ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρνητική η Αστυνομία για την ώρα

Το Αγρίνιο βρίσκεται σε… πρώτο πλάνο από την ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο η τοπική Αστυνομία εμφανίζεται αρνητική.

Το θέμα της έδρας του τελικού του Κυπέλλου συνεχίζει να βρίσκεται στον «αέρα», με την ΕΠΟ να έχει βάλει -σύμφωνα με πληροφορίες- σε προτεραιότητα αυτή τη στιγμή το γήπεδο του Παναιτωλικού.

 

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα υπήρξαν και σχετικές επαφές με την ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη της αγρινιώτικης ομάδας, τη στιγμή που ο Φώτης Κωστούλας έχει ήδη εκφραστεί θετικά στο ενδεχόμενο να φιλοξενηθεί εκεί ο τελικός ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Την ίδια στιγμή πάντως η Αστυνομία του Αγρινίου εμφανίζεται αρνητική όπως αναφέρει το “agriniopress”, καθώς φέρεται να δηλώνει αδυναμία να διασφαλίσει την τάξη, εφόσον μάλιστα δώσουν το «παρών» φίλαθλοι των δύο ομάδων.

 

Η επίσημη πρόταση της ΕΠΟ είναι ο τελικός να γίνει με 1.500 ονομαστικές προσκλήσεις. Η ΕΠΟ προτείνει 750 προσκλήσεις για τον τελικό της 24ης Μαΐου να κατανεμηθούν από την ίδια. 250 από τον Δήμο Αγρινίου, 250 από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και 250 από τον Παναιτωλικό.

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK