Έκτακτο: Κωνσταντέλιας έως το 2027!

Επιβράβευση με νέο συμβόλαιο για τον νεαρό μεσοεπιθετικό

Ο ΠΑΟΚ «έδεσε» τον Γιάννη Κωνσταντέλια με νέο συμβόλαιο, αφού οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με το next big thing του Δικεφάλου και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ το οποίο θα έχει διάρκεια έως το 2027!

Οι τρομερές εμφανίσεις του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού, μετουσιώθηκαν σε νέο συμβόλαιο για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος την φετινή σεζόν σε 21 συμμετοχές μετράει 1 γκολ και 5 ασίστ, αποτελώντας το βαρόμετρο της μεσοεπιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ.

Περισσότερα σε λίγο…
Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια μέχρι τον Ιούνιο του 2027.
Ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2013 ως ένα παιδί με σπάνια τεχνική και μοναδικό ταλέντο. Τα χρόνια πέρασαν, το παιδί μεγάλωσε, έγινε άντρας και δικαίως θεωρείται πλέον ως μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει καταφέρει μέσα σε λίγους μήνες να γίνει ένα από τα σημαντικότερα θέματα της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και όχι μόνο.

Με ένα μόνιμο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο, ο Mr.Breeze ζει την κάθε στιγμή, παραμένει ταπεινός, δουλεύει σκληρά και προσπαθεί να βελτιώσει το παιχνίδι του, ενώ παράλληλα έχει πάρει ρόλο πρωταγωνιστή στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κι ας μην έχει κλείσει καν τα 20.

Ο Δικέφαλος τηρώντας το πλάνο του για την ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών, την επένδυση που κάνει εδώ και χρόνια στη νέα γενιά, προσέφερε νέο συμβόλαιο στον Κωνσταντέλια , ο οποίος θα παραμείνει κάτοικος Τούμπας μέχρι το 2027.

Είμαστε μόνο στην αρχή! Συνεχίζουμε!