Δημάτος κατά Δούκα!

Ο Λευτέρης Δούκας, ο οποίος από τον προηγούμενο μήνα είναι επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του ΠΑΟΚ, έγραψε χθες (9/10) στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ένα κείμενο για τον Αυγενάκη σχετικό με την πρωτοφανή κλήση δημοσιογράφου σε απολογία από έναν Υφυπουργό (δείτε εδώ περισσότερα).

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, ο Ανδρέας Δημάτος, αντί να κρίνει την απαράδεκτη κλήση σε απολογία ενός ρεπόρτερ, όχι από κάποιον εισαγγελέα ή δικαστικό όργανο, αλλά από ένα πρόσωπο της Κυβέρνησης (!!!), έκρινε και σχολίασε την ανάρτηση του Λευτέρη Δούκα, δείχνοντας για άλλη μια φορά την εμπάθεια που έχει με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά σημείωσε τα εξής: «Όποιος επικαλείται τη νομιμότητα και τις δημοκρατικές αρχές θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις και την ξεκάθαρη ετυμηγορία επιτροπών στελεχωμένων με τακτικούς δικαστές. Ο σεβασμός στη δικαιοσύνη, η δημοκρατική ευαισθησία και η επίκληση της νομιμότητας δεν μπορεί να γίνεται αλά καρτ… Μην μπερδεύεστε με υποθέσεις που παραπέμφθηκαν και κρίθηκαν αμετάκλητα από την ελληνική δικαιοσύνη. Εκτός και αν αμφισβητείτε και τη δικαστική δικαιοδοσία. Σε αυτή την περίπτωση μπαίνουμε σε άλλα μονοπάτια…».

Όποιος επικαλείται τη νομιμότητα και τις δημοκρατικές αρχές θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις…

Gepostet von Andreas Dimatos am Mittwoch, 9. Oktober 2019

Source: inpaok.com