«Δεν θα καθόμασταν στο ίδιο τραπέζι με Αυγενάκη»

Η ξεκάθαρη στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη για την ομαλή διεξαγωγή των play offs, υπό τον Υπουργό Προστασίας Του Πολίτη, με τον ΠΑΟΚ να εκπροσωπείται από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, που εξέφρασε την ξεκάθαρη στάση του Δικεφάλου, αναφορικά και με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης στην τοποθέτησή του τόνισε πως στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχουν παρουσιαστεί κρούσματα βίας εντός γηπέδων και πως από την πλευρά του ΠΑΟΚ θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτό. Παράλληλα διευκρίνισε πως επί τοις ουσίας μόνο στον Βόλο υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί και αυτό έγινε επίσης χωρίς προβλήματα με όλες τις ομάδες.

Τελειώνοντας την τοποθέτησή του ο Μάκης Γκαγκάτσης, ξεκαθάρισε πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σέβεται την προσπάθεια του κ. Θεοδωρικάκου για αγώνες χωρίς βία και η ανταπόκριση στην πρόσκλησή του ήταν θετική για να συνδράμουν προς την ίδια κατεύθυνση.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης, ωστόσο δεν άφησε ασχολίαστη και την παρουσία του Λευτέρη Αυγενάκη, σημειώνοντας ότι σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσε ο Δικέφαλος να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, με τον οποίο υπάρχει ανοιχτή διαμάχη, εξαιτίας τόσο της γενικής του στάσης απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και της πρόσφατης επαίσχυντης συμπεριφοράς της ΕΕΑ απέναντι στους γιούς του Ιβάν Σαββίδη, με την διασπορά προσωπικών τους δεδομένων…

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK