Χωρίς Μαρινάκη η απονομή πρωταθλήματος

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι αναμένεται να γίνει την τελευταία αγωνιστική της Super League

Το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος πλησιάζει, καθώς το σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται με την τελευταία αγωνιστική σε playouts και playoffs.

Τα πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου είναι ξεκάθαρα, ωστόσο η απορία υπάρχει για απονομή στην ομάδα που θα πάρει το πρωτάθλημα

Σύμφωνα με αθηναϊκά δημοσιεύματα, η απονομή θα γίνει κανονικά το βράδυ της Κυριακής (14/5), είτε στην OPAP Arena και στην ΑΕΚ είτε -αν συμβούν απίθανα πράγματα- στη Λεωφόρο και στον Παναθηναϊκό.

Η διοργανώτρια αρχή εδρεύει στο Μαρούσι και θα βρίσκεται σε εγρήγορση, οπότε ανάλογα με την εξέλιξη των αγώνων ΑΕΚ-Βόλος και Παναθηναϊκός-Άρης, θα σπεύσει στο γήπεδο, όπου θα κριθεί ο τίτλος.

Τώρα, ήδη από χθες γίνεται μια κουβέντα για το ποιος θα κάνει την απονομή. Θεωρείται απίθανο να δώσει την κούπα ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και η αντιπρόεδρος του, Κάτια Κοξένογλου. Το πιθανότερο σενάριο, λοιπόν, σε σχέση με την ΑΕΚ είναι τον τίτλο να παραλάβει και να παραδώσει ο CEO της «Ένωσης», Γιώργος Κοσμάς, ως μέλος του ΔΣ της Λίγκας.

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK