«Άριστη η συνεργασία με την ΠΑΕ»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, μιλά αποκλειστικά στο INPAOK

Ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ και το μέλος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος, μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK για το 18ο πρωτάθλημα της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του Δικεφάλου, για το νέο πρωτάθλημα, αλλά και για την συνεργασία του Α.Σ. με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε αποκλειστικά στο INPAOK:

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της γυναικείας ομάδας:

«Το πρωτάθλημα από την αρχή για εμάς δεν είχε ενδιαφέρον, διότι ήμασταν πάνω από τρία επίπεδα από τις υπόλοιπες ομάδες και πήγαμε στα Play Off αήττητοι. Από εκεί και πέρα ήμασταν στο +4.

Νομίζω ότι είχαμε τις περισσότερες πιθανότητες για τον τίτλο, όπως και φάνηκε στο γήπεδο. Θεωρώ σχετικά εύκολα, γιατί στην συνέχεια αυξήσαμε την διαφορά. Είχαμε την καλύτερη ομάδα στην χώρα. Πλέον, αυτή η ομάδα θα πρέπει να κάνει το άλμα, για να μπει στους ομίλους του Champions League.

Ήδη έχουμε φτάσει τρεις φορές κοντά, έχουμε παίξει στον τελικό, όμως δεν καταφέραμε να κερδίσουμε για να μπούμε στους ομίλους. Ευελπιστώ ότι φέτος με την κατάλληλη προετοιμασία και τις κατάλληλες κινήσεις τις οποίες θα κάνουμε, ότι θα το καταφέρουμε και θα μπούμε στους ομίλους του Champions League».

 

Για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν:

«Θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα του χρόνου, αν και νομίζω πως η επόμενη σεζόν θα είναι και η τελευταία που θα είναι σε δύο ομίλους. Από εκεί και πέρα όταν το πρωτάθλημα θα γίνει ενιαίο, τότε πιστεύω ότι θα έχουμε την δυνατότητα να γίνει ένα φανταστικό πρωτάθλημα και να ανέβει το επίπεδο ακόμα περισσότερο, για να μπορούμε να έχουμε στην Ευρώπη κάποιες παραπάνω ελπίδες, γιατί πλέον αυτό είναι το στοίχημα για εμάς. Όχι το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά το ευρωπαϊκό».

Για την συνεργασία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον Α.Σ. ΠΑΟΚ στο γυναικείο ποδόσφαιρο:

«Δεν το συζητάμε. Η συνεργασία είναι πάρα πολύ καλή. Η ΠΑΕ μας βλέπει όπως είναι η πρώτη ομάδα. Η ΠΑΕ έχει παραχωρήσει όλες τις εγκαταστάσεις στη Νέα Μεσημβρία. Έχουμε τους γιατρούς της αντρικής ομάδας στην διάθεσή μας.

Όπως είδατε έχουμε το γήπεδο της Τούμπας, γιατί αυτή η χαρά που δώσαμε σήμερα στα κορίτσια, να έχουν την τιμή να μπούνε μέσα στον ναό της Τούμπας για να παίξουν ποδόσφαιρο, νομίζω θα τους μείνει ανεξίτηλη αυτή η στιγμή σε όλη τους την ζωή. Αυτό το οφείλουμε στην ΠΑΕ, η οποία παραχώρησε το γήπεδο.

Όλα ήταν πάρα πολύ οργανωμένα με την εταιρεία security, με τα μεγάφωνα, με τον ηλεκτρονικό πίνακα. Νομίζω πως ο κύριος Γιάννης Δημογιάννης, τον οποίο και ευχαριστούμε πάρα πολύ δημόσια, έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά και όλα ήταν στην εντέλεια».

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK