Απρόοπτο και… βαν στο VAR

Η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία θα είναι η μοναδική της 3ης αγωνιστικής όπου οι διαιτητές VAR θα εκτελέσουν τα καθήκοντά τους από βαν που θα βρίσκεται έξω από το γήπεδο.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και  λίγες μέρες, από την 3η αγωνιστική οι διαιτητές που θα είναι επιφορτισμένοι με το Video Assistant Referee δεν βρίσκονται πλέον σε βαν έξω από το γήπεδο, αλλά θα στο κεντρικό κτίριο στο Μαρούσι, που θα στεγάσει και την ΚΕΔ. Αυτό εξάλλου ήταν εξ αρχής το πλάνο που υπήρχε.

Μετά τους σχετικούς ελέγχους που έγιναν τις τελευταίες μέρες, δόθηκε οριστικά το «πράσινο φως» από τις διεθνείς αρχές.

Αυτό ωστόσο θα γίνει στα έξι από τα επτά παιχνίδια της αγωνιστικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κυριακάτικη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία οι διεθνείς Θανάσης Τζήλος και Χρύσα Κουρομπύλια θα βρίσκονται σε βαν έξω από το γήπεδο, λόγω ενός ζητήματος που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει το VAR.

Στόχος πάντως είναι από την επόμενη αγωνιστική, όπου μάλιστα υπάρχει το ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, να λυθεί το συγκεκριμένο θέμα και οι διαιτητές VAR του ΟΑΚΑ να είναι επίσης στο κτίριο του Αμαρουσίου.

Source: inpaok.com