Απολογήθηκαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ απολογήθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (10/10) ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αναφορικά με τις ανακοινώσεις που ακολούθησαν μετά το ισόπαλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Και οι δύο ΠΑΕ επικαλέστηκαν αοριστία του κατηγορητηρίου. Ο ΠΑΟΚ μάλιστα, κατέθεσε ένσταση απαράδεκτης δίωξης.

«Έχει κάνει αντιγραφή ολόκληρη την ανακοίνωση. Δεν περιγράφει το σημείο στο οποίο γίνεται η δυσφήμηση. Η κατηγορία είναι ουσία αβάσιμη. Όλα τα περιστατικά στην ανακοίνωση ήταν πραγματικά. Το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής αναφέρει τα γεγονότα που επικαλούμαστε εμείς» τόνισε ο δικηγόρος του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας και ζήτησε την απόρριψη της δίωξης.

Ο δικηγόρος της ΑΕΚ Αλέξανδρος Αλεξίου ήταν στο ίδιο μήκος, με τον ομόλογο του, του ΠΑΟΚ. «Το πρόβλημα της αοριστίας το επικαλούμαστε κι εμείς» τόνισε και έκανε λόγο για αβάσιμο της δίωξης.

«Η ανακοίνωση μας βγήκε μετά την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ. Στην δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν εστιάζει με ποιες φράσεις υπάρχει η δυσφήμιση. Δεν κάναμε καμία κρίση. Ο κ. Μελισσανίδης τιμωρήθηκε με την κατωτέρα των ποινών, μόνο επειδή μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών για τίποτα άλλο».

Σε ερώτηση του προεδρείου, ο ΠΑΟΚ τόνισε ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης εξέφραζε την ομάδα, όχι όμως και η κατηγορία που του έχει αποδοθεί.

«Ήταν στα social media της ομάδας. Επίσημη ανάρτηση δεν υπήρχε αλλά δεν υπήρχε και αντικείμενο για την κατηγορία» πρόσθεσε ο δικηγόρος της ΑΕΚ.

Source: inpaok.com