Απειλεί με αποχώρηση η ΑΕΛ

Απειλεί με αποχώρηση η ΑΕΛ, PAOKFC.Net

Η ανακοίνωση της ομάδας του Κάμπου

Η ΑΕΛ υποστήριξε σε ανακοίνωση της πως αν δεν υπάρξει διαφάνεια στα διοικητικά της Super League 2, τότε δεν μπορεί να συμμετέχει στο πρωτάθλημα, το οποίο τελεί ακόμα υπό αναστολή.

Παράλληλα εξέφρασε τα συλλυπητήριά της για τα θύματα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ καταρχήν εκφράζει τη βαθιά της οδύνη και τα θερμά της συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, για τη σημερινή Εθνική τραγωδία που εξελίσσεται ακόμη κοντά στη μοιραία κοιλάδα των Τεμπών.

-Αναφορικά με τις εξελίξεις στη SL2 και τις συναντήσεις της ειδικής επιτροπής που πραγματοποιήθηκαν εχτές τόσο με τον αρμόδιο Υπουργό αθλητισμού όσο και τον Πρόεδρο της SL1, αβίαστα πλέον προκύπτει το συμπέρασμα ότι υπάρχει σοβαρό ζήτημα επίσημης θεσμικής εκπροσώπησης στη κατηγορία μας.

Αυτό που θα πρέπει να αντιληφθούμε όλοι οι συμμετέχοντες με απόλυτη σύμπνοια και κυρίως το Προεδρείο της SL2, είναι η αναγκαιότητα άμεσης εξεύρεσης λύσεων και υπερβάσεων εις όφελος των πολλών.

Εξάλλου ο κυρίαρχος ρόλος ύπαρξης του συγκεκριμένου φορέα που λέγεται SL2, είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των ομάδων που δυστυχώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε αδιέξοδο.

Η SL2 για να γίνει βιώσιμη οφείλει να εκσυγχρονιστεί και να λειτουργήσει με κανόνες διαφάνειας για όλες τις ομάδες της.

Ομάδες όπως η Λάρισα που βιώνουν με θλίψη το φετινό πρωτάθλημα και για όσο διάστημα αυτό διήρκησε, δηλώνουν υπεύθυνα ότι σε περίπτωση που δεν μπορέσουμε συντεταγμένα να δώσουμε διέξοδο, η παραμονή και η συμμετοχή μας στη συγκεκριμένη κατηγορία καθίσταται αδύνατη, καθώς είναι προσβλητική για την ιστορία τους και οικονομικά καταστροφική.

Ζητούμε από όλους τους συναδέλφους να αντιληφθούν τη κρισιμότητα της τρέχουσας συγκυρίας καθώς το διακύβευμα δεν αφορά μόνο την επανέναρξη ή

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK