Απαιτητικό «τεστ» στην Ευκαρπία για τον ΠΑΟΚ Β

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ομάδα του Γκαρσία υποδέχεται τη Νίκη Βόλου

Αγωνιστική δράση έχει σήμερα (4/5) ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος επιστρέφει στην Ευκαρπία για την 23η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είχε ρεπό το περασμένο Σαββατοκύριακο και πλέον στρέφει την προσοχή της στο σημερινό (4/5, 14:45) παιχνίδι με την Νίκη Βόλο.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά στη βαθμολογία, αφού η ομάδα της Μαγνησίας είναι στην τέταρτη θέση και στο +3 από τον ΠΑΟΚ Β.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Τσιόπτσης, Παναγιώτου, Κωττάς, Μορικέλι, Σελιμάι, Αχμέντ, Κιτσάκης, Γιαξής, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Νινούα, Μελετίδης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Κουλούρης, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Πανίδης, Γκορντεζιάνι

Η αποστολή της Νίκης Βόλου: Μπάγιτς, Μπουργάνης, Τοπαλίδης, Κάσσος, Δημητρίου, Αναστασίου, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Λογαράς, Μέτσε, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Κρητικός, Ολαϊζόλα, Μιράντα, Τζιώρας, Σιαφά, Ροχάνο

Την αναμέτρηση στην Ευκαρπία θα διευθύνει ο Στρατούδης Ευστράτιος (Έβρου), με βοηθούς τους Τσικλητάρη Βασιλεία (Πιερίας) και Κοτανίδου Δήμητρα (Δράμας). Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Δραγούσης Αθανάσιος (Κιλκίς).

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK