Ανυπομονούν για… ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη

, Ανυπομονούν για… ΠΑΟΚ στην Κοπεγχάγη, PAOKFC.Net

Το περιμένουν πως και πως οι Δανοί

Για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που ακολουθεί της επανέναρξης των πρωταθλημάτων, προετοιμάζεται ήδη η Κοπεγχάγη και αυτό αποτυπώνεται και στις δηλώσεις του εμπορικού διευθυντή της ομάδας, Γιάκομπ Λέσεν, στις οποίες μεταξύ άλλων θέτει τον στόχο της… εκτόξευσης των εισιτηρίων.

«Μέχρι στιγμής, το ενδιαφέρον ήταν ιστορικά υψηλό και ως εκ τούτου έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες να έχουμε κοντά μας ακόμη περισσότερους φίλους της ομάδας στους επερχόμενους αγώνες. Ο μέσος όρος για τους εντός έδρας αγώνες μας είναι υψηλότερος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια με μέσο όρο 20.617 εισιτηρίων μέχρι στιγμής. Ο στόχος μέσα στη σεζόν είναι να τερματίσουμε πάνω από 20.000 κατά μέσο όρο στο γήπεδο μας», ανέφερε αρχικά το στέλεχος των δανών.

Μάλιστα, δεν έκρυψε και την ανυπομονησία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως οι Έλληνες θα έχουν ένα πολύ «ενεργό» κομμάτι του γηπέδου στη διάθεσή τους λόγω των εισιτηρίων που παραχωρήθηκαν:

«Αγωνιστικά, είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν πλασαριστεί καλύτερα στον όμιλο. Ως εκ τούτου θα είναι καθοριστικός για την έκβαση του ομίλου. Αναμένουμε πως ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα πολύ ενεργό κομμάτι του γηπέδου για τους οπαδούς του και μαζί μπορούμε να προσφέρουμε ένα έντονο σκηνικό για μια συναρπαστική ευρωπαϊκή βραδιά. Δεν θα χάσουν όσοι βρεθούν μαζί μας».

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK