March 22, 2025
Άνετα την Καλλιθέα η Κ17_67cd8cd66ec23.jpeg
Ακόμη μία νίκη για τους «ασπρόμαυρους» έξι αγωνιστικές πριν τη λήξη

Μια ακόμα άνετη και ευρεία νίκη πέτυχε η Κ17, η οποία κέρδισε 4-0 την Athens Kallithea στο ματς που έγινε το πρωί της Κυριακής στη Σουρωτή για την 26η αγωνιστική της Super League.

O ΠΑΟΚ παραμένει πρώτος στην κούρσα του πρωταθλήματος με 51 βαθμούς σε 20 αγώνες, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στους 43 σε 21 παιχνίδια και ο ΟΦΗ στους 42 (21 ματς). Άρχισε νωρίς να …πυροβολεί ο ΠΑΟΚ. Στο 2′ με κοντινό πλασέ ο Οικονόμου έκανε το 1-0, μετά από την κεφαλιά – πάσα του Σούβλατζη, ο οποίος στο 6′ έκανε δύο τα γκολ της ομάδας μας, μετά από υπέροχη ομαδική ενέργεια και πάσα του Μεγγίδη.

Στο 39′ ο Γκιόκα με κεφαλιά έκανε το 3-0, μετά από το κόρνερ του Αρετή, ο οποίος ένα λεπτό πριν … έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 55′ ο Ματέρα με πλασέ, έπειτα από την ασίστ του Παπαδόπουλου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ είχε κι άλλο δοκάρι, με τον Μόκρη στο 77′. Απομένουν έξι παιχνίδια για τη λήξη του πρωταθλήματος, συμπεριλαμβανομένου του προσεχούς (12.03), εντός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Καρακώττας, Αυγητίδης, Μεγγίδης, Μόκρης, Καλπάκης (61′ Λέλεκας), Παπαδόπουλος, Ματέρα (61′ Στάμος), Γκιόκα (61′ Χριστοδούλου), Σούβλατζης (46′ Μπακαλίδης), Οικονόμου (46′ Μπαξεβάνος), Αρετής.

Πηγή: inpaok.com

Language »