«Αμφίρροπο το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ»

Την δική του άποψη για το ΟΦΗ-ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Γιάννης Πετράκης, που τόνισε ότι το παιχνίδι θα είναι αρκετά ενδιαφέρον, χωρίς όμως να μπορεί να κάνει πρόβλεψη για τον νικητή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι ΟΦΗ – ΠΑΟΚ: «Ένα παιχνίδι πολύ ανοιχτό καθώς οι δύο ομάδες προσπαθούν να παίζουν επιθετικά. Θα είναι θεαματικό και θα το ευχαριστηθούν όσοι το δουν. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο, πιέζει ψηλά. Ο ΠΑΟΚ πιέζει και εκείνος ψηλά, θέλει να έχει την κατοχή και να έχει το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Σε αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολο να κάνεις πρόβλεψη. Θα είναι αμφίρροπο. Δεν μπορούμε να πούμε τι θα καθορίσει το αποτέλεσμα».

Τις δυο καλύτερες επιθέσεις του Πρωταθλήματος: «Και οι δύο παίζουν επιθετικά και αυτό καταγράφεται στην βαθμολογία. Ο ΠΑΟΚ υπερτερεί στο κομμάτι της ποιότητας καθώς έχει παίκτες τοπ επιπέδου αλλά και ο ΟΦΗ έχει παίκτες που δίνουν τα πάντα. Αύριο θα έχουν ένα κίνητρο παραπάνω καθώς παίζουν με μια μεγάλη ομάδα. Θα παίξουν χωρίς φόβο και αυτό θα μας πάει σε ένα παιχνίδι γρήγορο και με ποιότητα».

Για το δίλημμα Άκπομ ή Σφιντέρσκι: «Είναι τυχερός ο προπονητής του ΠΑΟΚ που τους έχει. Και οι δύο έχουν μεγάλη ικανότητα. Ο Σφιντέρσκι όταν βρει ευκαιρία δεν συγχωρεί ενώ ο Άκπομ μπορεί να φύγει στον χώρο πιο εύκολα και να κάνει και ατομική προσπάθεια. Είναι σπουδαίοι παίκτες και οι δύο για μένα. Εξαρτάται από την προσέγγιση του παιχνιδιού».

Την κατάσταση του ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ δεν αξιολόγησε σωστά το βαθμό δυσκολίας. Δε δώσανε την απαιτούμενη σημασία. Ο Παναθηναϊκός ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος και πιστεύω ότι είναι για πολλά πράγματα και θα φανεί αργότερα. Ένα παιχνίδι εάν στραβώσει δεν θέλει πολύ ώρα για να χαλάσει η εικόνα».

Source: inpaok.com