Αλλάζει στάση ο Βόλος!

Αλλάζει στάση ο Βόλος!, PAOKFC.Net

Με τη «βασική» ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΝΠΣ

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος γνωστοποίησε πως παρά τα όσα διαμήνυσε τις προηγούμενες μέρες, θα κατεβάσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (19/3).

Ο Βόλος τις προηγούμενες μέρες τόνιζε πως λόγω της άδικης στάσης της ΚΕΔ, που δεν όρισε ξένο διαιτητή στο παιχνίδι της πρεμιέρα των play off με τον Ολυμπιακό, ήταν αποφασισμένος να βγάλει αντίδραση και να μην παίξει με την πρώτη ομάδα του στους δέκα αγώνες.

Ωστόσο το απόγευμα του Σαββάτου η ομάδα της Μαγνησίας με νέα ανακοίνωσή της, τόνισε πως έπειτα από έντονη επιθυμία των παικτών και του τεχνικού επιτελείου, θα αγωνιστεί κανονικά και ανακάλεσε την αρχική της απόφαση για μία τελευταία φορά σε χειρονομία καλής θέλησης, όμως κάτι τέτοιο δε θα ξανασυμβεί με απαίτηση να αντιμετωπιστεί ο Βόλος ισότιμα εδώ και πέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου εν όψει των play off:

Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας, είχε σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, κ. Αχιλλέας Μπέος, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η νέα προσπάθεια που επιχειρείται για να διαπραχθεί άλλη μια αδικία σε βάρος μας.

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου εκφράστηκε η έντονη επιθυμία η ομάδα να αγωνιστεί κανονικά, παρουσιάζοντας τον καλύτερο της εαυτό της σε μια προσπάθεια να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με αυτό το δεδομένο, σεβόμενος την επιθυμία των παικτών, αλλά και συνολικά τον φίλαθλο κόσμο και το ίδιο το ποδόσφαιρο, και προκειμένου να μην υπάρξουν και άλλες σκιές για τις συνθήκες διεξαγωγής των playoff ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος ανακάλεσε την αρχική του απόφαση και έτσι η ομάδα θα κατέλθει στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα της.

Ωστόσο πρόκειται για μια τελευταία χειρονομία καλής θέλησης, καθώς η ΠΑΕ Βόλος δεν υπαναχωρεί στην ΑΠΑΙΤΗΣΗ της να αντιμετωπιστεί με ισοτιμία και να αγωνιστεί επί ίσοις όροις στους υπόλοιπους αγώνες της.

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK