«Άλλαξε επίπεδο ο ΠΑΟΚ»

Ο Πέτρος Μαρινάκης με πλούσια καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, μίλησε για την σημερινή αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ, αλλά και για την γενικότερη λειτουργιά των δύο ομάδων, ενώ ξεχώρισε από τον Δικέφαλο τον Δημήτρη Λημνιό.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Για το τι έχει αλλάξει στον ΟΦΗ και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΟΦΗ φέτος αποπνέει υγεία, όταν υπάρχει μια διοίκηση σωστή και είναι όλα πληρωμένα τότε μπορεί να γίνουν σωστά τα πράγματα για μια ομάδα. Η εικόνα του ΟΦΗ είναι μια από τις καλύτερες από τις ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, είναι μια ομάδα που παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο. Πιθανό είναι να δούμε επιθετικό παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι παράδειγμα για το τι πρέπει να γίνει στο ποδόσφαιρο. Να υπάρχει ένας επιχειρηματίας και άνθρωποι που ξέρουν από ποδόσφαιρο σε καίρια πόστα».

Για τον ΠΑΟΚ και το γεγονός πως έχει αλλάξει επίπεδο: «Από τότε που μπήκε ο κ.Σαββίδης έχουν αλλάξει πράγματα, έχει επενδύσει στις ακαδημίες που είναι το σημαντικότερο, θα πρέπει να κάνει και κάποια πράγματα στην Ευρώπη, δεν μετράει μόνο το ελληνικό πρωτάθλημα, πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον νεαρό του ΠΑΟΚ: «Ο Λημνιός μου αρέσει πολύ, είναι σε παρά πολύ καλή κατάσταση. Ταλέντα υπάρχουν αλλά πρέπει να τους δώσουμε το κίνητρο για να το πιστέψουν, σίγουρα πρέπει να υπάρχουν και καλοί έμπειροι παίκτες αλλά πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Στο εξωτερικό υπάρχει διαφορετική νοοτροπία και είναι πιο στοχευμένη δουλειά. Εδώ όταν ξεχωρίσει ένα παιδί πρέπει να το στηρίξουμε».

Source: inpaok.com