«Ακούσαμε πολλά στην αρχή της σεζόν!»

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι δηλώσεις του έφορου των «Μόνιμων Πρωταθλητριών», Κώστα Βαρδαλή

Ο υπεύθυνος του γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Κώστας Βαρδαλής, μίλησε στην κάμερα του AC PAOK TV, όπου ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στα κακόβουλα σχόλια που ακούστηκαν στην αρχή της σεζόν, για το νεανικό σύνολο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο AC PAOK TV:

«Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Ευχαριστώ όλες τις παίκτριες, αυτό το νεανικό ρόστερ που πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια, το τεχνικό staff. Ευχαριστώ τον Θανάση Κατσαρή τον πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όλους τους συνεργάτες μας. Πραγματικά όλοι είναι κοντά μας και τους ευχαριστώ.

Το 18ο πρωτάθλημα το αφιερώνουμε στα παιδιά που χάσαμε και τελευταίο τον Νάσο. Όλα αυτά τα παιδιά που είναι μακριά μας το αξίζουνε να τους το αφιερώσουμε.

Για το αν με το νεανικό σύνολο που έχει ο ΠΑΟΚ και την φετινή κατάκτηση του πρωταθλήματος κάνουν το συναίσθημα πιο γλυκό, αφού αναμένεται και στο μέλλον ο Δικέφαλος να σηκώνει τον τίτλο:

«Ναι σίγουρα, αλλά να ξέρετε όλον αυτόν τον καιρό από την προετοιμασία και σε όλη την διάρκεια της αρχής της σεζόν, ακούγαμε διάφορα. Ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει ποδόσφαιρο, ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, ότι θα χάσει τον τίτλο.

ΟΚ εμείς ακούγαμε, προγραμματίζαμε και τώρα τον Μάιο μπορούμε να τα πούμε όλα! Τον Μάιο μιλάμε και γι’ αυτό δεν λέμε πολλά κατά την διάρκεια της χρονιάς».

Source: inpaok.com

Με την ευγενική χορηγία του INPAOK