Ακόμα μια… τεσσάρα!

Ακόμα μια… τεσσάρα!

«Ντόρτια» στην ΑΕΛ και από την Κ15!

Τα βήματα της Κ17 (δείτε εδώ) ακολούθησε και η Κ15 του ΠΑΟΚ, φιλοδορόντας με τέσσερα τέρματα την ΑΕΛ, συνεχίζοντας την αήττητη πορεία της στο ηλιακό πρωτάθλημα της Super League.

Μάλιστα τα «αετόπουλα» θα μπορούσαν να κερδίσουν με ακόμα μεγαλύτερο σκορ, αλλά είδαν την μπάλα να σταματά σε τέσσερις (!) περιπτώσεις στο δοκάρι!

Η ανάλυση του παιχνιδιού, μέσα από την «ματιά» του paokfc.gr:

Συνέχισε αήττητη και ορμητική η Κ15 στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας άνετα και τη Λάρισα με το σκορ να …σταματά στο 4-0. Θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο ευρύ βεβαίως, αν σκεφτεί κανείς ότι τα δοκάρια “τραντάχτηκαν” τέσσερις φορές!

Η ομάδα των Αλεξιάδη και Χάγκαν δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους γηπεδούχους και μπήκε μπροστά στο σκορ στο 20′ με κοντινή κεφαλιά του Αδάμ.

Στο 30′ ο Κουτσιούδης κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Γκούμας. Το 3-0 για τον ΠΑΟΚ έκανε ο Κουτσιούδης στο 50′, έπειτα από την ασίστ του Αδάμ και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε ο Αδάμ στο 60′ μετά την πάσα του Γκούμα.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αγγελίδης , Παναγιωτίδης, Σκούρτης (50′ Δεληγιάννης), Καστίδης, Πασαχίδης, Κωττάς (60′ Αλμύρας), Αδάμ (60′ Μαύρης), Γιαγτζίδης, Κουτσιούδης, Γκούμας (65′ Πεκρίδης), Γανόπουλος (55′ Βασιλειάδης).

Source: inpaok.com