Εκτός από τους ορισμούς των αναμετρήσεων (δείτε εδώ), η UEFA γνωστοποίησε και τους διαιτητές των δύο αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με την Άντερλεχτ, για τον τρίτο προκριματικό του Europa League.
Στο παιχνίδι της Τούμπας (6/8, 20:45), ορίστηκε ο Ισπανός Χουάν Μαρτίνεθ Μουνουέρα, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ντιέγκο Μπαρμπέρο και Μιγκέλ Μαρτίνεθ.
Τέταρτος θα είναι ο Ματέο Μπούσκετς Φερέρ, με τον Χαβιέ Ινγκλέσιας Βιλανουέβα στο VAR, και τον Χουάν Λουίς Πουλίδο Σαντάνα A VAR, σε μια πλήρως Ισπανική ομάδα διαιτησίας.
Στη ρεβάνς του Βελγίου, οι διαιτητές θα είναι Ιταλοί, με τον γνωστό Σιμόνε Σότσα να είναι ο πρώτος διαιτητής, και τους Στέφανο Αλέσιο και Ντάριο Σετσόνι να είναι οι βοηθοί του.
Ο Ματέο Μαρκέτι θα είναι ο τέταρτος, με τους Τζιαλούνκα Αουρελιάνο και Ματέο Γαρίλιο στους ρόλους του VAR και του A VAR αντίστοιχα.
Περισσότερα σε λίγο…
Source : inpaok.com