August 10, 2026
Οι απόντες και ο Ελουστόντο_6a589a255b629.jpeg
Ο έμπειρος αμυντικός και τα πρώτα επίσημα παιχνίδια

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη της νέας σεζόν, αφού σήμερα, Πέμπτη (16/7) θα μάθει τον αντίπαλο του για τον δεύτερο προκριματικό του Europa League, ανάμεσα σε Ουνιβερσιτατέα Κλουζ και Ντιναμό Κιέβου, με αρκετές «καταγραφές» στο ιατρικό του δελτίο.

Φυσικά, η περίπτωση που ξεχωρίζει είναι αυτή του Αρίτζ Ελουστόντο.

Ο έμπειρος Ισπανός αμυντικός έχει οίδημα στον λαγονοψοίτη, στο δεξί του πόδι, και υποβάλλεται σε θεραπεία, με την κατάσταση του να αξιολογείται καθημερινά, εν όψει των πρώτων επίσημων παιχνιδιών.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη (15/7), εκτός έμειναν οι Χατσίδης, Κωττάς, Σορετίρε και Ντεσπόντοφ, που ακολούθησαν ατομικό.

Τέλος, ο Σουαλιό Μεϊτέ, συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του.

 

BettingTracker.Pro – Ανάλυση των στοιχημάτων σου, Ποια αποδίδουν και ποια όχι. Ποιοι tipsters σε στέλνουν ταμείο. Προβλέψεις ποδοσφαίρου. Στρατηγικές και Μέθοδοι Στοιχηματισμού

Source : inpaok.com

Language »