Αποστολή στην προετοιμασία: Μάνος Τσαλγατίδης
Με μια άκρως ενδιαφέρουσα και ανταγωνιστική ενότητα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς το τεχνικό επιτελείο επεφύλασσε ένα ιδιαίτερο φινάλε για τους ποδοσφαιριστές. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος τακτικής και του οικογενειακού διπλού, οι παίκτες του Δικεφάλου στήθηκαν στην άσπρη βούλα, πραγματοποιώντας σειρά εκτελέσεων πέναλτι.
Οι τερματοφύλακες της ομάδας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα αντανακλαστικά τους, ωστόσο, την παράσταση έκλεψαν οι εκτελεστές, με το επίπεδο της συγκέντρωσης και της τεχνικής να είναι ιδιαίτερα υψηλό.
Πιο συγκεκριμένα, εκείνοι που μαγνήτισαν τα βλέμματα με την ποιότητα και την ευστοχία τους ήταν ο Δημήτρης Πέλκας και ο Μαντί Καμαρά. Οι δύο ποδοσφαιριστές πρόσφεραν μερικές άκρως εντυπωσιακές εκτελέσεις, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετική ακρίβεια και δύναμη, κερδίζοντας παράλληλα τα πειράγματα και το χειροκρότημα των συμπαικτών τους στις άτυπες «μονομαχίες» που στήθηκαν στο φινάλε.
Source : inpaok.com