September 18, 2026
Με στόχο τη νίκη στο… αντίο του 2025!_694794e289d32.jpeg
Ώρα ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ

Έτοιμος να πει «αντίο» στο 2025 είναι ο ΠΑΟΚ, με το πρόγραμμα να του επιφυλάσσει ντέρμπι στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της χρονιάς, καθώς υποδέχεται στη γεμάτη Τούμπα τον Παναθηναϊκό (21/12, 19:30), για την 15η αγωνιστική της Super League .

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, που είδε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Παρασκευής (19/12), κράτησε, όπως συνηθίζει τις τελευταίες εβδομάδες, «κλειστά χαρτιά), αφού δεν γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας του για το ντέρμπι με τους πράσινους.

Ο Δικέφαλος θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα, και την κακή αγωνιστική εικόνα σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την βαθμολογική απώλεια του Ολυμπιακού (αναδείχθηκε ισόπαλος με την Κηφισιά στο «Καραϊσκάκης»), προκειμένου να μειώσει την απόσταση από τους «ερυθρόλευκους» στην ελάχιστη τιμή της.

Στον αντίποδα ο Παναθηναϊκός που βρίσκεται στην έκτη θέση με 22 βαθμούς (στο -10 από τον τρίτο ΠΑΟΚ, με ένα παιχνίδι λιγότερο), έρχεται στην Τούμπα με δεδομένες τις απουσίες Λαφόντ και Ντέσερς (Συμμετέχουν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής), ενώ εκτός έμειναν ο τραυματίας Κυριακόπουλος και οι ανέτοιμοι Ρενάτο Σάντσες και Φακούντο Πελίστρι.

Αντιθέτως, κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Πάντοβιτς και Σφιντέρσκι, που ήταν αμφίβολοι μετά τον τραυματισμό τους στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καβάλα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού:
Ντραγκόφσκι, Κότσαρης, Σταμέλλος, Καλάμπρια, Τσιριβέγια, Τουμπά, Σιώπης, Ζαρουρί, Τετέ, Μπακασέτας, Πάλμερ – Μπράουν, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Σφιντέρσκι, Ταμπόρδα, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Νίκας, Βίλενα, Πάντοβιτς».

Ο Ιρφάν Πελίτο θα είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει την αναμέτρηση.

Ο Βόσνιος διαιτητής ανήκει στην elite κατηγορία της UEFA και έχει εμπειρία από μεγάλους αγώνες.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Σενάντ Ιμπρισιμπέγκοβιτς και Αμέρ Μάτσιτς. Τέταρτος ορίστηκε ο Πολυχρόνης, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Πορτογάλος Τιάγκο Μπρούνο Λόπες Μαρτίνες, με βοηθό τον Κουμπαράκη.

Το INPAOK θα βρίσκεται από νωρίς στην Τούμπα για να σας μεταφέρει τα όσα συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό.

 

 

Πηγή: inpaok.com

Language »