Ολοκληρώνονται το μεσημέρι της Δευτέρας (8/10) οι «μονομαχίες» του ΠΑΟΚ με τον Άρη, για την 13η αγωνιστική της Super League, με την Κ15 να παίρνει σειρά, αντιμετωπίζοντας τους «κιτρινόμαυρους» στο Φίλυρο, σε μια αναμέτρηση που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο (6/12), αλλά δεν έγινε ποτέ λόγω βροχής.
Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη στην αναμέτρηση που ξεκινά στις 15:00 το μεσημέρι, και θέλει το τρίποντο για να επιστρέψει στην κορυφή, αφού βρίσκεται ένα πόντο πίσω από τον Παναθηναϊκό, με παιχνίδι λιγότερο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αν η Κ15 του Δικεφάλου επικρατήσει κόντρα στον Άρη, τότε ο ΠΑΟΚ θα κάνει το απόλυτο κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», μετά τις νίκες του τελευταίου τριημέρου σε πρώτη ομάδα, Κ19 και Κ17.
Πηγή: inpaok.com