August 10, 2026
Οι «σταθερές» και οι σκέψεις Λάζετιτς για ΠΑΟΚ_68d3e178c7e8e.jpeg
Ερωτηματικά και... σίγουροι με φόντο την πρεμιέρα στην Τούμπα

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στη League Phase του Europa League απέναντι στον ΠΑΟΚ (24/9, 19:45, Τούμπα) και όλα δείχνουν πως ο Ζάρκο Λάζετιτς θα εμπιστευτεί το γνώριμο 4-2-3-1.

Στο τέρμα θα παραμείνει ο Ρόι Μισπάτι, ενώ η τετράδα της άμυνας, που σπάνια αλλάζει φέτος, θα αποτελείται από τους Ασαντέ, Καμαρά, Σλόμο και Ρεβίβο. Η σταθερότητα της αμυντικής γραμμής αποτελεί βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας του Σέρβου τεχνικού, που προτιμά ελάχιστες παρεμβάσεις στα μετόπισθεν.

Στον άξονα αναμένεται να αγωνιστούν οι Σισοκό και Μπλάιχ, δίνοντας ισορροπία ανάμεσα στην ανασταλτική λειτουργία και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στη μεσοεπιθετική τριάδα θα κινούνται οι Σαχάρ, Νταβίντε και Γεζενκέλ, παίκτες που μπορούν να προσφέρουν ταχύτητα και δημιουργία.

Η απουσία του Ιόν Νικολαέσκου είναι δεδομένη και αλλάζει τα πλάνα στην επίθεση. Ερωτηματικό αποτελεί η θέση του σέντερ φορ, με το όνομα του Ντορ Πέρετζ να είναι ένα από τα πιθανά, αλλά και αυτό του 21χρονου Μαντμόν.

«Έχουμε παίξει με ομάδες διαφόρων δυναμικών. Θέλουμε να δούμε πώς θα είναι απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ. Είναι μια σταθερή και συνεπής ομάδα και δύσκολα κάνεις φάσεις απέναντί τους. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τον ΠΑΟΚ και την ομάδα του», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ζάρκο Λάζετιτς στη συνέντευξη Τύπου, πριν το παιχνίδι με τον Δικέφαλο.

Η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ: Γκεράφι, Μελίκα, Μισπάτι, Ρεβίβο, Χεϊτόρ, Καμαρά, Ασαντέ, Σλόμο, Γκρόππερ, Μπεν Χαρούς, Μπεν Χάμο, Αντράντε, Μπέλιτς, Λέντερμαν, Σισοκό, Νόι, Σαχάρ, Πέρετζ, Γιεχεκζέλ, Μαλέντε, Μαντμόν, Βαρέλα, Αμπού Φαρχί, Νταβίντα

Πηγή: inpaok.com

Language »