September 20, 2026
Με Λημνιό στα μπακ ο Παναθηναϊκός_680e5d691b5e3.jpeg
Πως ξεκινούν οι «πράσινοι»

Γνωστή έγινε και η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Τούμπας, με τον Δημήτρη Λημνιό να καλύπτει, πιθανότατα, τη θέση του δεξιού μπακ, και τον Βαγιαννίδη το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω  από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι, με τους Ίνγκασον και Γεντβάι στα στόπερ και τους Βαγιαννίδη και Λημνιό στα μπακ. Πιθανότατα ο Λημνιός θα παίξει δεξιά και ο «Βάγια» θα μετακινηθεί στην αριστερή πτέρυγα.

Στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Σιώπης, Μαξίμοβιτς και Ουναΐ, με τους Τζούρισιτς και Πελίστρι στα «φτερά» και τον Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Λοντίγκιν, Μαξ, Πάλμερ-Μπράουν, Τετέ, Τσέριν, Μαντσίνι, Αράο, Ιωαννίδης και Γερεμέγεφ.

Πηγή: inpaok.com

Language »