
Απίθανη χρονιά κάνει ο Ευθύμης Κουλούρης με την Πόγκον Στσέτσιν, μετρώντας ήδη 20 τέρματα και δεν λείπουν οι σειρήνες για την απόκτησή του. Η πολωνική ομάδα πέρασε μια δύσκολη διοικητική περίοδο, αλλά τελικά το πλειοψηφικό πακέτο της κατέληξε στον Άλεξ Χαντιτάγκι.
Πλέον ο Ιρανοκαναδός επιχειρηματίας, γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμά του από την Καβάλα, θα κληθεί να διαχειριστεί το θέμα της πώλησης του 29χρονου επιθετικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα του goal.pl, ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες βρίσκεται και η ΑΕΚ, μαζί με τις Μπεσίκτας και Τορόντο FC.
Ο Άλεξ Χαντιτάγκι επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν κρούσεις για τον Κουλούρη, χωρίς να αναφέρει ομάδες: «Κάποιοι σύλλογοι έχουν ήδη επικοινωνήσει μαζί μας. Ο Κουλούρης είναι ένας από τους ηγέτες μας, ένας ξεχωριστός παίκτης, αλλά τώρα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον τελικό του Κυπέλλου. Δεν είναι η στιγμή για άλλα ζητήματα».
Πάντως, ο ιδιοκτήτης της Πόγκον έχει την καλύτερη άποψη για τον Έλληνα στράικερ και δεν κρύβει την πρόθεσή του να τον ανανεώσει: «Είναι ένας γεννημένος σκόρερ. Τέτοιοι παίκτες δεν βρίσκονται εύκολα. Προσωπικά θα ήθελα να ανανεώσουμε το συμβόλαιό του και νομίζω πως το ίδιο ισχύει για όλους στον σύλλογο».
Πηγή: inpaok.com