March 17, 2025
Ασταμάτητος ο Κούτσιας στην Ελβετία!_67d70c98b7b09.jpeg
Πέτυχε ακόμη δύο γκολ με τη φανέλα της Λουγκάνο

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος σκοράρει ασταμάτητα με τη φανέλα της Λουγκάνο.

Την περασμένη Τετάρτη (12/3) ο νεαρός στράικερ πέτυχε δύο γκολ, ενώ μοίρασε και μία ασίστ στην αναμέτρηση της Λουγκάνο απέναντι στην Τσέλιε για τη φάση των «16» του UEFA Conference League. Η πρόκριση μπορεί να μην ήρθε αλλά ο Κούτσιας «έλαμψε» στην Stockhorn Arena.

O 21χρονος σέντερ φορ επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, καθώς σκόραρε ακόμη δύο τέρματα με τη φανέλα της Λουγκάνο, η οποία αντιμετώπισε το απόγευμα της Κυριακής (16/3) την Βίντερτουρ. Η Λουγκάνο επικράτησε με 2-1 στην έδρα της χάρη στα γκολ του Γιώργου Κούτσια, ο οποίος είναι on fire από τη στιγμή που μετακόμισε ξανά στην Ευρώπη.

Έχει καταγράψει 13 εμφανίσεις με το ελβετικό κλαμπ, μετρώντας ήδη έξι γκολ και μία ασίστ! Η Λουγκάνο καταλαμβάνει την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του ελβετικού πρωταθλήματος κι απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την πρωτοπόρο Σερβέτ, ενώ απομένουν πέντε «στροφές» για το φινάλε της κανονικής διάρκειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κούτσιας αγωνίζεται στη Λουγκάνο με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από τη Chicago Fire. Ο δανεισμός του ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2025 και στη συνέχεια θα επιστρέψει ξανά στο MLS.

Πηγή: inpaok.com

Language »